Het team achter Stichting Michael-Wings

Onze ambassadeurs

Stichting Michael-Wings wordt gesteund door een diverse groep Ambassadeurs. Zij steunen en dragen de visie van Stichting Michael-Wings tijdens openingen, events en in hun dagelijkse bezigheden.

Wolter Kroes (site)

Zanger & ambassadeur

Wolter vertelt over MWVerberg verhaal

Wolter Kroes, zanger en sinds 31 oktober 2009 ambassadeur van Stichting Michael-Wings. 

Mijn muzikale leven is één groot feest, waarin ik een liefdevol contact heb met mijn publiek. Ik kan het me daarom moeilijk voorstellen dat er in de Nederlandse ziekenhuizen kinderen liggen, die voor hun enige contacten afhankelijk zijn van het bezoek dat zij krijgen. Voor die kinderen wil ik me volledig inzetten om, als ambassadeur van Stichting Michael-Wings, ervoor te zorgen dat zij met gratis internet aan bed weer met de buitenwereld in contact kunnen komen.

Koen Verweij

Schaatser & ambassadeur

Koen vertelt over MWVerberg verhaal

Koen Verweij, schaatser en sinds 27 februari 2011 ambassadeur van Stichting Michael-Wings. Koen is momenteel het talent in de allround schaatswereld. Als Olympisch en wereldkampioen heeft hij op prachtige wijze laten zien wat hij in zijn mars heeft. Door Michael-Wings krijgt Koen nog meer vleugels!  

Steun Michael-Wings. Het is belangrijk dat kinderen in moeilijke tijden in het ziekenhuis kunnen blijven internetten. Een leven zonder internet is ondenkbaar.  Dankzij Michael-Wings blijft de wereld in het ziekenhuis open. Daarom help ik, net als mijn collega ambassadeurs en de vele vrienden van Stichting Michael-Wings, mee!

Owen Laponder

Ex-patient & jongste ambassadeur

Owen vertelt over MWVerberg verhaal

Met veel genoegen stellen wij u voor aan Owen Laponder. Owen is sinds 9 maart 2012 de jongste ambassadeur bij Stichting Michael-Wings. Owen wordt hierbij natuurlijk ondersteund door zijn ouders Brigitte en Danny.

Owen heeft vanaf 26 juni 2009 tot 26 juni 2011 gestreden tegen Leukemie en overwonnen. Door de ziekte en de bijwerkingen heeft Owen vaak in het ziekenhuis, AMC en het Flevoziekenhuis gelegen.Op 27 april 2011 mocht Owen als patiënt van het Flevoziekenhuis het 11de Michael-Wing System in ontvangst nemen. 

David Dam (site)

Ambassadeur

David vertelt over MWVerberg verhaal

Ik ben al heel lang goed bevriend met de broer van Michael, en ik kom al van jongs af aan bij de Kenniphaasjes over de vloer.

Ik steun Stichting Michael-Wings omdat ik het noodzakelijk vind (en al helemaal voor kinderen die ziek zijn) dat kinderen contact kunnen houden met hun vriendjes en vriendinnetjes. Zowel voor de afleiding, maar ook voor de troost! Ik (maar ik denk iedereen) weet hoe fijn het is als je je eenzaam voelt en je kan iemand even een berichtje sturen!

Melissa Janssen (site)

Ambassadeur

Melissa vertelt over MWVerberg verhaal

Ik, Melissa Janssen, zing al vanaf mijn 11 jaar en doet dit met liefde en plezier. Toen ik gevraagd werd om ambassadrice te worden van stichting Michael Wings was mijn antwoord meteen ja!

Ik ben zelf nog jong en weet dat social media een groot communicatie middel is tegenwoordig, ik zou me geen dag voor kunnen stellen zonder. Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen in het ziekenhuis hun contact met vrienden/vriendinnetjes en familie niet kwijt raken! Daarom steun ik samen met mijn mede ambassadeurs Stichting Michael-Wings met heel veel liefde.

Ontmoet ons team

Het team van Stichting Michael-Wings bestaat uit familie, vrienden en kennissen van Michael.

John kenniphaas

Voorzitter & vader van Michael

Virginia Kenniphaas

Penningmeester & moeder van Michael

Danny Laponder

Bestuurslid

Onze vrijwilligers

Vrijwilliger worden?
Danny Kenniphaas

Broer / Video- en audiobewerking

Robin Klein Schiphorst

Designer / Webteam

Claudia Vrasdonk

Vrijwilliger / Communicatie

Dorien Verweij

Gastvrouw

Ingrid Klein Schiphorst

Vrijwilliger Michael-Wings Events

Brigitte Clijnk

Vrijwilliger

Karin Sinke

Vrijwilliger

Illse Claassen

Rayonhoofd Brabant

Dr Janneke Schermers

Vrijwilligster

Inge Boesveld-Romein

Vrijwilliger

Waarom wij dit belangrijk vinden

Met veel trots dragen wij met een heel team een wereld idee uit. Iets wat Michael irriteerde, is uitgemond in een begrip! Dankzij Michael, die veel te jong stierf, hebben inmiddels duizenden kinderen kunnen internetten aan bed via het Michael-Wing System. Ik ben super trots op de inzet van alle vrijwilligers om Michael zijn idee te realiseren: ‘Internet aan bed’.
John Kenniphaas
Vader van Michael
Het belang van kinderen om contact te kunnen houden met de buitenwereld, met familie, vrienden en school door middel van het Michael-Wing System is van onschatbare waarde. Zij houden dan nog een klein beetje de regie over hun eigen leven. Zij blijven betrokken met de buitenwereld op momenten die voor hun belangrijk zijn, en daar zijn wij trots op.
Virginia Kenniphaas
Moeder van Michael
Een toekomst met internet voor zieke kinderen. Kinderen die ziek zijn worden beperkt in hun vrijheid. Michael-Wings draagt haar steentje om zieke kinderen op een aangenamere manier hun strijd tegen deze onzekere toekomst op een positieve manier te stimuleren. Internet aan het ziekbed maakt hun verblijf dragelijker. Geef zieke kinderen hun vrijheid terug en help mee!
Patrick Kenniphaas
Broer van Michael
Warmte en liefde verdiend elk kind, vooral als ze ziek zijn. Door datgene wat onze stichting doet kan dit ook op afstand gegeven worden en daar help ik graag aan mee
Ilse Claassen
Vrijwilliger Stichting Michael-Wings
Het maakt mij heel gelukkig dat ik kinderen die, in een slechte periode van hun leven, blij worden als zij kunnen internetten en chatten met hun vriendjes, en het gevoel krijgen dat ze er nog bijhoren.
Hans Theunisse
Vrijwilliger Stichting Michael-Wings
Door vrijwilligerswerk treed je buiten je eigen wereld. Ik denk dat iedereen dat zou moeten doen. Samen met de andere vrijwilligers houden we het contact met de buitenwereld voor zieke kinderen in zorginstellingen in stand!
Joop Sinke
PR & Communicatie Stichting Michael-WIngs

Voor overige informatie over Stichting Michael-Wings, of bij verdere vragen kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren u graag verder!

Contactformulier

Postadres
Hannie Schaftstraat 66
1827 LP Alkmaar Algemeen

Email: info@michael-wings.nl
Tel. nr.: +316 53 18 30 50

KVK te Alkmaar
Nr.: 37128407

Bankgegevens
NL33 ABNA 0552 4953 79 

Helpt u mee om ons doel te bereiken?

Onze wachtlijst vraagt om de hulp van sponsoren en donateurs. Helpt u mee om één van de kinderafdelingen op de wachtlijst te voorzien van gratis internet aan bed? Klik op onderstaande buttons om te zien wat u kunt doen.